Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 

 

Individuele Bestellingen
Bestellingen bij Robyn Kids lopen via de webshop van www.robyn-kids.nl. Voordat de bestelling definitief is, krijgt de klant inzicht in de totale kosten, inclusief BTW. De klant zal per email een bevestiging ontvangen van de bestelling, inclusief een factuur.

 

Betaling

Robyn Kids levert uitsluitend na ontvangst van betaling, tenzij er voor een andere betaaloptie is gekozen.

Betalingen kunnen worden overgemaakt op ABN-Amro rekeningnummer NL39 ABNA 0588 7162 35 t.n.v. Robyn Kids te Kerkrade, o.v.v. het factuurnummer.

Voor betalingen vanuit het buitenland gelden aanvullende gegevens:
IBAN: NL39 ABNA 0588 7162 35
BIC: ABNANL2A 

 

Levering

Robyn Kids streeft ernaar om bestellingen, na ontvangst van betaling, binnen 24 uur maar uiterlijk 7 werkdagen af te leveren. Mocht een bestelling langer op zich laten wachten, dan neemt Robyn Kids uiteraard contact met u op. Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat als u vóór 16.00 uur heeft besteld, dit de volgende werkdag wordt geleverd. Voor aanvullende informatie zie bestelinformatie

 

Verzenden
De prijzen van de artikelen zijn inclusief BTW.

Vanaf €20,00 worden de items gratis verzonden. 

Brievenbus- en pakketpost wordt verzonden met postNL of TNT Post. De verzendtijd is 1 à 2 dagen. Robyn Kids is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van derde partijen.

Voor meer zekerheid kan worden gekozen voor aangetekende verzending. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Voor deze optie kan gekozen worden nadat de bestelling is geplaatst, u kunt dit aanvragen door een email te sturen naar info@robyn-kids.nl

Op verzoek en op afspraak kunnen bestellingen worden opgehaald bij Robyn Kids te Kerkrade.

 

Ruilen en Retourneren
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een bestelling bij ontvangst niet past of tegenvalt. Dat kan zeker zo zijn bij internet aankopen, al doet Robyn Kids haar best zo duidelijk mogelijke foto’s te plaatsen en extra informatie over de kledingstukken te geven. Voor het ruilen en retourneren geldt een termijn van 14 dagen. Kosten voor het retour zenden van artikelen zijn voor de klant. Bij ruilen of retourneren dient vooraf contact te worden opgenomen met info@robyn-kids.nl of u kunt het retourformulier invullen. Het artikel kan worden geruild voor een ander artikel, of het aankoopbedrag kan worden terug ontvangen. Geretourneerde artikelen dienen in originele staat te verkeren, d.w.z. met aangehechte kaartjes, niet gewassen, niet gedragen, niet beschadigd en in originele verpakking. 

Voor retourzendingen:


Robyn Kids

Sint Pieterstraat 228

6464 GH te Kerkrade 

Nederland

 

Nieuwsbrief

Robyn Kids brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Abonnees ontvangen zo informatie over de collectie en speciale acties. Inschrijvingen voor de nieuwsbrief verlopen via het "Mijn Account" menu onderaan in de webshop van Robyn Kids. Na inschrijving wordt een automatische mail verstuurd om de inschrijving te verifiëren en activeren. Uitschrijven kan ook op eenvoudige wijze via een link in iedere nieuwsbrief, of door een verzoek in te dienen bij info@robyn-kids.nl

 

Suggesties en Klachten
Eventuele suggesties en/of klachten hoort Robyn Kids graag, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden. Dit kan schriftelijk  op dit adres of per email via info@robyn-kids.nl of het contactformulier in de webshop .

 

Copyright
Op alle producten, teksten, foto’s en ontwerpen op www.robyn-kids.nl en www.chicken-beans.nl rust copyright. Zonder toestemming van Robyn Kids mag niets worden overgenomen en gebruikt.

 

Geschillen
Eventuele geschillen zullen worden beslecht onder het Nederlands Recht.